världens sämsta bloggare...

.. det är nog jag det. I alla fall just nu, men har inte orkat lägga tid på det när jag har haft en massa annat för mig hela tiden!

I alla fall så är jag i Sverige just nu på semester i en vecka. :)
Bilder från veckan då Annika var här och från Paris kommer så snart jag hinner, vi snackar fullspäckat schema den här veckan hehe.

Men ni som är hemma och vill leka med mig får gärna höra av er så ska jag nog kunna klämma in det någonstanns, ;)  bara o smsa! :)


Idag har jag i alla fall hälsat på farmor o farfar, varit hos tandläkaren, handlat (ICA i mitt hjärta, jag har saknat svenska mataffärer kan jag lova haha), hälsat på morfar och sen på kvällen varit till stallet och hälsat på alla där eftersom jag känner massa folk som rider på onsdagar :)
Riktigt trevlig dag, kul att träffa alla igen! Dock blev det både ett hej och hejdå till Stin som flyttar till Tyskland imorgon! Så synd att hon inte är kvar hela veckan, men samtidigt tur att vi hann ses en dag iaf! :)


Nu ska jag kolla på ett Gossip Girl-avsnitt och sen blir det soova. Och imorgon blir det stan med Lollo (kanske hälsar jag på på JB också..) och sen på kvällen till Strömsholm och umgås med Frida.

Sol, syster och annat som är bra!

Annika kom igår och det är verkligen superkul att hon är här, har saknat min syster<3

Idag har vi varit i stallen hela dagen och ridit och grejat, haha A klagar på att hon är trött i kroppen, inte riktigt van vid mina aktiva dagar här ;D

Imorgon lovar jag att ta bilder och lägga upp också, men nu ska vi kolla på någon serie och sen är det sova som gäller - är jättetrött eftersom jag inte haft någon sovmorgon denna vecka att sova ut på :p

Idag och imorgon

Dagen har verkligen flytit på bra idag, rolig och spännande - mest spännande tack vare valet som jag och Katja följer just nu! :)
Annars så har jag inte haft så jättemycket att göra idag, ridit 2 hästar, longerat 1, gått med en (som sätts igång efter kolikoperation) och lite annat.

Imorgon åker Katja till Sverige och Annika och Sara kommer hit, så ska försöka bli klar i stallet tills att de kommer hem hit så jag är här då!

Bjuder på en bild från i sommras på mig och Nopper, som föresten gick superbra idag!


Röstat i valet

Fick en fråga om jag röstat i valet, och självklart har jag gjort det. :)
Gjorde det med poströstning för några dagar sedan så hoppas väl att det hinner komma fram i tid

...och om de jag vill ska vinna inte gör det, ja då har jag bara en anledning att stanna här i fyra år till ;)



på måndag har jag hört att det händer roliga saker!

På måndag kommer min älskade syster hit för att leka med mig i en hel vecka!
Kommer bli superkul, vi planerar bland annat att ge oss ut på vilda äventyr i Paris (får väl se hur det går, vi är ju inte direkt kända för våra fenomenala lokalsinnen precis. Haha, som på Fuerteventura då vi gick så in åt helvete vilse bara för att vi skulle ta en "smart" genväg.. hmm, disskuterbart hur smart den genvägen var alltså så här i efterhand. Men nu sitter jag ju här och lever så vi klarade oss med andra ord tillbaka igen, alltså borde vi nog fixa Paris liksom. Lite tåg och tunnelbanor bara, det blir nog så bra så ;))

Och justdet, Katja drar hem till Sverige på en liten visit samma vecka som Annika är här så A får agera lite vikarie liksom. Och ingen är gladare än jag som slipper vara själv i en vecka (+ att jag får träffa min syster då). :)



Söta tjejer va? Någon som vet vad de heter eller typ har deras nummer eller så?


;)

Nu blir det ändring!

Jag känner att alla bara klagar på mig just nu. Det tjatas och gnatas och jag påminns konstant om att jag inte sköter mig ordentligt.

Men jag ska försöka blogga mer från och med nu, jag lovar! ;)





från och med imorgon alltså...

vaddå avundsjuk?

Måste alla ha så fina bilar? Jag vill också ha!
Men i och för sig, vem vill inte ha en typ Aston Martin eller en Mercedes eller så?  :p

Bara att börja spara ;)



Tjohoo 030910

Hur är läget med är där hemma?
Själv har jag det grymt bra som vanligt, och igår var jag och Katja iväg till "byn", eller vad man nu vill kalla det, brevid den där vi bor och gick runt lite och kollade läget liksom ;)  Det var väldigt fint där, men det är det ju överallt så..  Vi passade iaf på att köpa varsin chokladcroissant och satte oss i solen och hade det allmänt bra helt enkelt. :)
Kan ju säga att när den här bilden togs så var klockan typ halv sju på kvällen, 24 grader i skuggan som det varit den senaste tiden och sooool. Hoppas ni inte lider alltför mycket där hemma i kylan, hörde av syrran att hon tydligen börjat använda vantar på morgonen haha :p  Men här är sommaren kvar! :D 


Elin + Telefon = långa samtal

(Katja gästbloggar)

Till alla er som någonsin, i eran vildaste fantasi, har lyckas förställa er Elin göra ett kort och konsist telefonsamtal, bara glöm det!! I samma stund som telefonen kommer i kontakt med hennes öra är det kört, hon kommer att vara inne i sin telefon-värld längre än vad du trodde var möjligt, och detta är skrivet av en som även hon är ganska duktig på att fördriva tid med hjälp av telefonen.

Just i denna stund sitter nämligen min ÄLSKADE Elin med telefonen som fastklistrad mot örat och språkar (har lärt mig ett nytt ord idag) med någon i andra endan och vad gör jag? Jo, jag sitter och väntar så vackert på golvet med förhoppningar om att telefonsamtalet snart ska avbrytas....

Jag tror att min karma ligger på topp!! Gissa vad som just precis nyss hände, en förvånad Elin sa "Men vad hände nu, det bara tutar i luren?" Haha, snacka om att man har flyt ibland! Vem vet, snart kanske vi kan fortsätta med att kolla på "Fångarna på fortet"!!

Asså den här bruden, hon är helt otrolig, nu ringer hon upp sin syster istället! Karman kanske inte klarade av att jag körde mot högerregeln hela två gånger idag... skärpning där Katja! Egentligen ska jag väl bara vara glad över att det inte var hennes farmor som fick äran att höra Elins röst för DET om något tar lång tid.

Haha, har just gjort mitt första blogginlägg och det skulle kunna klassas som negativt, inte bra. Inte. Bra.
Kanske ska passa på att säga något positivt om Elin också, vill ju inte verka som en alltför negativ kompis. Hum... hon... hon... det är inte många som man kan prata och skratta med dagarna i enda utan att tröttna på, Svea du äger!!

Onsdag

Idag blev det en lång dag eftersom jag fick vänta kvar i stallet på veterinären som kom för att titta på en av hästarna som blivit halt.
Det roliga är att den veterinären har varit ut förut för att titta på hästar när jag har varit med, men jag har aldrig varit själv med honom, och då har han varit lite halv-dan på engelska och tar det hellst på franska med de som kan franska. Men idag när bara jag var där så hjälpte liksom inte franskan direkt, så han blev illa tvungen att snacka engelska och då var han helt plötsligt mycket bättre än förut när han varit ut, haha ;) typiskt fransmän skulle jag vilja säga, de låtsas vara sämre än de är och förstår mer än de vill på engelska (eller ja, inte alla då men överlag liksom) :p

I alla fall så gick hela hältutredningen av hästen bra. Det är så himla mycket smidigare här eftersom veterniären kan göra att på plats som man annars (i Sverige alltså) måste åka till en hästklinik för att göra! T.ex. när de bedövar olika delar av hästens ben för att ta reda på var hältan sitter kan göras på plats, man kan röntga på plats, man kan tja.. göra det mesta på plats!
Så nu väntar vi bara på svaret från röntgenplåtarna som borde komma imorgon eller i övermorgon så ska utredningen fortsätta.



Och så en bild på tal om ingenting. Jag och Rialto för några dagar sedan. :)

Elin <3 Franska vädret

Hoppas att ni har det trevligt därhemma i kylan, moahah.
Själv har jag gått runt i t-shirt hela dagen och har till och med bränt mig i solen, haha lite skillnad mot i kalla Sverige va? ;)

Såå, då vet alla ni som undrade om det är höst här ännu att så är inte fallet :))

RSS 2.0