Pärlan ^^

Vi har döpt "vår" bil till pärlan haha.
Men vi tyckte liksom att det var för tråkigt att kalla den för 'Golfen' bara, så vi sa att vi måste ju döpa den till något annat. Det roliga är ju att både jag o Katja tyckte att det borde vara ett killnamn eftersom den ser ut som en kille liksom. Men volvon får fortsätta heta volvon har vi kommit fram till (y)

Pärlan.
Jaja lite feminin är han kanske då. Och ganska svag också har vi upptäckt, det här med miljövänlig körning är inget man kan direkt göra med pärlan för då orkar den inte x)



Haha Katja kollade just på skärmen och sa att "jaa, han är ju lätt en klockren kille alltså, kolla på han bara! Åh så fin den är!". Haha  xD


Fast radion i den lever sitt eget lilla liv, det beror lite på dagsformen om den vill starta och ibland vill den inte ens stänga av sig. Och så händer det ibland att den helt plötsligt slås på när man kör.. tja, den avgör helt enkelt själv när man ska lyssna och inte ;)
Vi har iaf hittat på värsta franska super-party-radiokanalen med festmusik hela dagarna, woho. Men usch vad det stör mig att de dubbar vissa låtar eller delar av dem.. sitter alltid och klagar om någon låt är omgjord xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0